Om oss på trafikskolan i Eskilstuna

Vi anpassar körkortsutbildningen efter dina behov, önskemål och förutsättningar.

Bläddra nedan

Din trafikskola i Sverige har sedan starten 2012 fokuserat kontinuerligt på att nå målsättningen att bli den bästa trafikskolan i Eskilstuna. För att komma närmare målet ställer vi inte bara höga krav på våra lärare på körskolan men även på aspekter som säkerhet, fordon, miljötänkande och den pedagogiken som erbjuds hos oss. Bra pedagogik för oss innebär en snabbare, enklare och mer effektiv inlärning av teori som kan appliceras i praktiken.

Vi är idag ett team på ett fåtal erfarna och trivsamma utbildare som ser framemot att kunna hjälpa dig att förverkliga din dröm till ett körkort. Vi finns här för att hjälpa dig på vägen, oavsett om du är ny eller har övningskört innan. Du kan alltid kontakta oss vid frågor och funderingar via telefon samt email. Vi hälsar dig varmt välkommen till oss på Din trafikskola i Sverige.

Våra utbildare

Du kunde inte vara i bättre händer

Jalil

Trafikskolechef/
Utbildningsledare

Jag är en person med mycket tålamod, är tävlingsinriktad och vill alltid utvecklas. Därav hoppas jag kunna stödja mina elever i deras utveckling. Med mig ser du alltid resultat, och jag kommer att ge mitt allt för att du ska bli en trafiksäker förare. Intressant om mig: jag var en före detta brottare! Språk: svenska, arabiska, kurdiska och persiska.

Hamid

Trafiklärare
/

Mina elever kommer ihåg mig som den pedagogiska trafikläraren med ett gott humör, skrattar mycket och som kan göra dem avslappnade. Jag vill att mina elever ska känna sig lugna, trygga för att de ska kunna uppnå bästa resultatet i deras körning. Mina intressen? fotboll och styrketräning! Språk: svenska, arabiska och kurdiska.

Haj Najeeb

Medhjälpare
inom trafikteori

Trafikteori är oerhört viktigt och är en komplettering till körandet. Mitt mål är att kunna hjälpa trafikskolans elever ingående och anpassa mig till olika elevers inlärningssätt. Det är viktigt för mig att vi hittar ett interaktivt sätt som kan hjälpa dig att ta in material på bästa sätt. Språk: svenska, arabiska, kurdiska och turkiska.

Shwan

Trafiklärare
/

Jag är en väldigt tålmodig, driven och stresstålig körlärare som har som mål att inte låta någon elev lämna körskolan utan körkort. Att se elever ständigt förbättras i deras körning ger mig motivation och driv till att göra bättre som lärare. På fritiden tycker jag om att träna och har gjort det i mer än 15 år. Språk: svenska, engelska, arabiska och kurdiska.  

Bayan

Trafiklärare
/

Som lärare är jag lugn och ihärdig och alltid involverad i mina elevers inlärning. Ibland kan det kännas jobbigt att ta körkort – så jag gör alltid mitt bästa för att uppmuntra och utmana eleverna. Jag anpassar körlektionerna så de som kör med mig på bästa möjliga sätt ska få körkort. Mina intressen: jag tycker om matlagning och bakning. Språk: svenska, arabiska, kurdiska och persiska. 

Vi jobbar även här:
Asraa (trafiklärare, språk: svenska, engelska, arabiska, och kurdiska),
Saide (kontorist, språk: svenska, engelska, arabiska och syrianska).

Slå oss en signal!

Ta ditt dröm körkort idag!